Haemme assistenttia 1.1.2024 alkaen

Haluatko hoitaa monipuolisia ja vastuullisia assistentin tehtäviä ja olla mukana tekemässä merkityksellistä työtä?

OKKA-säätiö on vuonna 1997 perustettu yleishyödyllinen säätiö. Säätiön tarkoituksena on toimia opetus-, kasvatus- ja koulutusalojen kehittämiseksi, vaikuttavuuden lisäämiseksi, arvostuksen kohottamiseksi, tieteellisen tutkimuksen edistämiseksi ja taidekasvatuksen tukemiseksi. Säätiö järjestää koulutustilaisuuksia ja opintomatkoja, jakaa apurahoja ja palkintoja, harjoittaa suunnitelmallista julkaisutoimintaa ja tukee oppilaitosten kestävän kehityksen työtä koulutuksen, konsultoinnin ja ohjauksen keinoin sekä myöntää oppilaitosten kestävän kehityksen sertifikaatteja.

Haemme säätiöön ASSISTENTTIA vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin 1.1.2024 alkaen.

Hoidat säätiön hallinnollisia tehtäviä ja kokousjärjestelyjä, hallitset määrämuotoisten kokousasiakirjojen laadinnan ja tunnet taloushallinnon perusteet. Osallistut apurahahakemusten käsittelyyn ja koulutustilaisuuksien käytännön järjestelyihin sekä avustat hanketoiminnassa. Olet vahvasti mukana säätiön viestinnän ylläpitämisessä ja kehittämisessä: vastaat eri verkkosivujen päivittämisestä ja kykenet sujuvaan, virheettömään ja monikanavaiseen ajankohtaisviestintään. Lisäksi toimit tieteellisen julkaisun (Ammattikasvatuksen aikakauskirja) toimitussihteerinä.

Työssäsi menestyt, kun sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja hallitset toimisto-ohjelmien ja nykyaikaisten viestintävälineiden käytön. Kokemus säätiöiden tai yhdistysten toiminnasta on eduksesi. Tehtävä vaatii organisointikykyä, oma-aloitteellisuutta, huolellisuutta ja sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Olet luonteeltasi positiivinen, luotettava ja omaat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.

Lisätietoja tehtävästä antaa säätiönjohtaja Tuulikki Similä, tuulikki.simila@okka-saatio.com tai soittoaikoina ti 21.11. klo 13.00–15.00, pe 24.11. klo 10.00–12.00 ja ti 28.11. klo 9.30–11.00, puh. 040 765 2050.

Lähetä hakemus palkkatoiveineen ja lyhyt ansioluettelo viimeistään 30.11.2023. Jätä hakemuksesi Hae työpaikkaa -painikkeen kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana. Löydät hakuilmoituksemme myös Duunitorilta: https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/assistentti-sdsuu-17550122

Julkaistu: 17.11.2023

OKKA-säätiö