Ammatilliset opettajapäivät 2021

Ammatilliset opettajapäivät järjestään perjantaina 17. – lauantaina 18. syyskuuta 2021 Tampereella, hotelli Scandic Rosendahlissa (Pyynikintie 13).

Koulutuspäivien teemoina ovat Hyvinvoiva opettaja ja Vastuullinen ja kestävä tulevaisuus. Koulutuspäivillä käsitellään ammatillisen koulutuksen ajankohtaisaiheita, kuullaan asiantuntijapuheenvuoroja, verkostoidutaan kollegoiden
kanssa ja virkistäydytään ohjattujen liikunta- ja kulttuuriaktiviteettien parissa.

Tilaisuuden ohjelmaan voit tutustua tästä.

Saapuminen

Tampereelle saavut kätevimmin junalla tai omalla autolla. Tampereen seudun joukkoliikenteen bussi nro 25 liikennöi kaupungin keskustasta hotellille (https://reittiopas.tampere.fi/), taksimatka rautatieasemalta kestää noin 10 minuuttia ja Tampere-Pirkkalan lentoasemalta 25 minuuttia. Hotellin alueella on maksuton pysäköinti ja tilaa on runsaasti.

Majoittuminen

Scandic Rosendahl sijaitsee Pyynikin kaupunginosassa Pyhäjärven rannalla. Majoitus on kahden hengen huoneissa ja ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollista esittää huonekaveritoive. Voit tutustua hotelliin sen nettisivuilla.

Aktiviteetit

Perjantai-iltapäivä päättyy ohjattuihin aktiviteetteihin, joista jokainen osallistuja voi valita mieleisensä:

Pilates hotellin pilatessalissa
Tempoltaan rauhallinen pilates tarjoaa mahdollisuuden vetreyttää ja vahvistaa lihaksia. Pilates-tunnin ohjaa Varalan urheiluopiston ohjaaja.

Kulttuurikävely Pispalan harjulle
Kulttuuripitoinen kävelyretki Pispalasta sisältää valittuja tarinoita idylliseltä alueelta ja on erinomainen keino yhdistää kevyt liikunta paikalliseen kulttuurihistoriaan.

Jousiammunta
Jousiammunta on monen tasoiselle liikkujalle sopiva tekniikkalaji, joka kehittää keskittymiskykyä ja kehonhallintaa. Ohjaaja neuvoo ja opastaa alussa, jonka jälkeen jokainen pääse kokeilemaan taitojaan jousiammuntaradalla.

Frisbeegolf
Frisbeegolf on nimensä mukaisesti golfia frisbeellä. Radan suorittamiseen käytetään mailan ja pallon sijaan erilaisia Frisbee- eli liitokiekkoja ja reiän sijaan kohteena on metallinen maalikori. Laji on monen tasoiselle sopiva, hauska yhdessä pelattava yksilölaji.

Konsertti: Pirkanmaan musiikkiopiston oppilaat esiintyvät
Konsertissa esiintyvät Pirkanmaan musiikkiopiston kanteleduo ja klassisen laulun oppilas. Järjestämme bussikuljetuksen konserttipaikalle, mutta paikalle on mahdollista saapua myös omalla autolla.

Hinta

Osallistumismaksu on 380 €/hlö 2 hengen huoneessa.

Selvitäthän ennakkoon, maksatko osallistumismaksun itse vai maksaako työnantajasi tai yhdistyksesi osallistumisesi.

Ammatillisille opettajapäiville on mahdollista osallistua myös ilman majoittumista hintaan
320 €/hlö. Tällöin osallistuja ei voi hyödyntää aamusaunaa eikä hotelliaamiaista.

Ilmoittautuminen

Ilmoittauduthan sähköisen ilmoittautumislomakkeen kautta viimeistään perjantaina 18. kesäkuuta 2021. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova.

Tiedustelut

Lisätietoja Ammatillisista opettajapäivistä saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen
okka-saatio@oaj.fi.

Yhteistyössä

Julkaistu: 17.3.2021

OKKA-säätiö