Opettajien kesäkoulu Madridissa 9.–15.6.2019


Kohderyhmä ja tavoite

OKKA-säätiön ja Suomen Madridin-instituutin yhteistyössä järjestämä Opettajien kesäkoulu on suunnattu opetusalan ja varhaiskasvatuksen asiantuntijoille: opettajille, lastentarhanopettajille, rehtoreille, johtajille ja esimiehille. Kesäkoulun tavoitteena on lisätä tietoa Espanjan yhteiskunnasta, koulutuspolitiikasta, historiasta, taloudesta ja kulttuurista. Asiantuntijaluennot, opettajatapaamiset ja tutustumiskäynnit tarjoavat uusia ideoita omaan opetus- ja kasvatustyöhön. Kesäkoulu mahdollistaa myös monialaisten yhteistyöverkostojen solmimisen. Tutustu Suomen Madridin-instituuttiin osoitteessa https://madrid.fi/fi/.

Ohjelma ja ennakkotehtävä

Opettajien kesäkoulun alustava ohjelma tarkentuu kevään 2019 aikana.

Kesäkouluun liittyy myös ennakkotehtävä, jossa tavoitteena on tutkia kohteena olevaa ilmiötä ja löytää annetusta aihealueesta merkityksellistä tietoa jaetavaksi muille osallistujille.

Valintakriteerit ja päätös valinnasta

Opettajien kesäkouluun valitaan enintään 12 osallistujaa eri koulutusasteilta. Valintakriteereissä painottuvat henkilökohtainen kouluttautumistarve sekä osallistujan aktiivisuus tiedon ja osaamisen jakamiseen sekä hyödyntämiseen omassa työyhteisössään. Osallistujavalinnasta ilmoitetaan valituille tammikuun 2019 loppupuolella.

Osallistumismaksu

Opettajien kesäkoulun hinta on 570 euroa/osallistuja.

Hinta sisältää Finnairin lennot Helsinki–Madrid–Helsinki, majoituksen yhden hengen huoneessa Casual Madrid del Teatro -hotellissa, hotelliaamiaiset, asiantuntijaluennot, opettajatapaamiset, vierailukäynnit, pääsymaksun Museo del Pradoon, Toledon retken tilausbussikuljetuksen sekä perjantain (14.6.) illallisen ja flamencoesityksen.

Osallistujan maksettavaksi jäävät kotimaan liityntämatkat Helsinki-Vantaan lentoasemalle, Madridissa paikallisliikenteen kulut (metro-/bussiliput) ja päivittäiset ruokailut.

Hakuaika: 30.11.–21.12.2018

Voit hakea kesäkoulupaikkaa sähköisellä lomakkeella OKKA-säätiön apurahajärjestelmän kautta. Hakulomakkeen täyttäminen edellyttää rekisteröitymistä apurahajärjestelmän käyttäjäksi, ja hakulomake aktivoidaan perjantaina 30. marraskuuta 2018.

Opettajien kesäkouluun liittyvät tiedustelut pyydetään sähköpostitse osoitteeseen: okka-saatio(at)oaj.fi.

Julkaistu: 26.11.2018

OKKA-säätiö