Ammatilliset opettajapäivät 2019 – ilmoittaudu nyt!

Ammatilliset opettajapäivät järjestään perjantaina 13. – lauantaina 14. syyskuuta 2019 Hotelli Gustavelundissa Tuusulassa.

Kaksipäiväisen koulutustilaisuuden puitteissa käsitellään ammatillisen koulutuksen ajankohtaisaiheita, kuullaan asiantuntijapuheenvuoroja, verkostoidutaan kollegoiden kanssa ja virkistäydytään ohjattujen liikunta- ja kulttuuriaktiviteettien parissa.

Tilaisuuden ohjelmaan voit tutustua tästä.

Saapuminen

Gustavelundiin (Kirkkotie 36, Tuusula) saavut kätevimmin junalla, taksilla tai omalla autolla. Taksimatka Helsinki-Vantaan lentoasemalta kestää ainoastaan 15 minuuttia ja Keravan juna-asemalta vajaat 10 minuuttia. Hotellin alueella on myös maksuton pysäköinti ja tilaa on runsaasti. Reittivaihtoehtoja on saatavilla suoraan hotellin verkkosivuilta.

Majoittuminen

Tuusulanjärven rannalla sijaitseva Gustavelund on tunnelmallinen hotelli, jossa ajaton skandinaavinen muotoilu on näkyvästi läsnä. Hotellin kaikki huoneet on remontoitu pari vuotta sitten. Majoittumisessa suositaan ensisijaisesti kahden hengen huoneita ja ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollista esittää huonekaveritoiveita.

Aktiviteetit

Perjantai-iltapäivä päättyy ohjattuihin aktiviteetteihin, joista jokainen osallistuja voi valita mieleisensä:

Kirkkovenesoutu Tuusulanjärvellä
Kirkkovenesoutu kuvankauniilla Tuusulanjärvellä on puhtaasti liikunnallinen aktiviteetti. Yhteen kirkkoveneeseen sopii 14 soutajaa. Ohjelmajärjestäjän edustaja on mukana ohjaamassa souturetkeä.

Kävelyretki Rantatiellä
Kulttuuripitoinen kävelyretki Rantatiellä sisältää valittuja tarinoita Tuusulan taiteilijaelämästä ja on erinomainen keino yhdistää kevyt liikunta paikalliseen kulttuurihistoriaan.

Sup-lautailu
Tahtoisitko kokeilla SUP-lautailua (’Stand Up Paddle’) eli suppailua? Kyseessä on helposti omaksuttava liikuntamuoto, jossa melotaan laudalla seisten. Laji kehittää keskivartalolihaksia ja tasapainoa. Ohjaaja neuvoo ja opastaa alussa, jonka jälkeen jokainen saa lähteä kokeilemaan taitojaan Tuusulanjärven laineilla.

Villa Kokkonen
Villa Kokkonen on Alvar Aallon suunnittelema taiteilijakoti. Opastettu kierros päättyy Elina Viitailan ja Antti A. Pesosen pianokonserttiin. Villa Kokkosessa on myös pieni myymälä, jossa voi tehdä ostoksia. Retkeen sisältyy bussikuljetus ja mukaan voidaan ottaa enintään 55 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Rela-Hierojat
Halutessasi voit varata ajan 30-minuuttiseen, omakustanteiseen hierontaan perjantai-iltana klo 17.00-19.30. Teethän itse varauksen soittamalla Rela-Hierojien asiakaspalvelunumeroon 0600 13811 ja ilmoitat koodin ”OKKA-varaus 13.9.” Hieronnan hinta on 21 euroa. Koska hieronta-aikoja on tarjolla enintään 10 henkilölle, varaathan aikasi mahdollisimman pian.

Hinta

Osallistumismaksu on 380 €/hlö 2 hengen huoneessa yövyttäessä.

Osallistumismaksu nousee 415 €/hlö, mikäli osallistuja tahtoo majoittua yhden hengen huoneessa. Yhden hengen huoneita on saatavilla vain rajoitettu määrä.

Ammatillisille opettajapäiville on mahdollista osallistua myös ilman majoittumista hintaan 320 €/hlö. Tällöin osallistuja ei kuitenkaan voi hyödyntää lauantaiaamun aamusaunaa tai aamiaista Into-ravintolassa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittauduthan sähköisen ilmoittautumislomakkeen kautta viimeistään perjantaina 14. kesäkuuta 2019. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova.

Tiedustelut

Lisätietoja Ammatillisista opettajapäivistä saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen okka-saatio(at)oaj.fi.

Julkaistu: 15.3.2019

OKKA-säätiö