5000 euron tunnustuspalkinto myönnetty ammattikasvatuksen tutkimustyön vahvistamiseen

OKKA-OAJ 40-vuotisjuhlarahasto on perustettu vuonna 2013 ja sen tarkoituksena on lisätä opetus- ja kasvatusalan tunnettuutta, edistää OAJ:n tavoitteita sekä kannustaa ja palkita ansioituneita opetus- ja kasvatusalan toimijoita. Rahastosta vastaa ja sen hoidosta päättää Opetus-, kasvatus- ja koulutusalojen säätiö – OKKA-säätiön hallitus. Rahastosta on myönnetty tunnustuspalkintoja ja apurahoja ansioituneille opetus- ja kasvatusalan toimijoille vuodesta 2015 lähtien. Palkinnon suuruus on 5 000 euroa.

OKKA–OAJ:n 40-vuotisjuhlarahaston 5000 euron tunnustuspalkinto on tänä vuonna myönnetty ammatillisten opettajakorkeakoulujen muodostamalle verkostolle ammattikasvatuksen tutkimustyön vahvistamiseen. Palkinto jaettiin Helsingissä Maailman opettajapäiväjuhlassa tiistaina 5.10.2021.

Tunnustuspalkinnon vastaanotti ammatillisten opettajakorkeakouluverkoston edustaja johtaja Jari Laukia Haaga-Helian Ammatillisesta opettajakorkeakoulusta.

Kuvassa johtaja Jari Laukia Haaga-Helian Ammatillisesta opettajakorkeakoulusta ja OAJ:n puheenjohtaja Olli Luukkainen. (Kuva: Tuulikki Similä)

 

Julkaistu: 5.10.2021

OKKA-säätiö